Steps
To
Make
To
Make
Wild garlic spread
Serves 4
125g soft Welsh goats’ cheese (or any other soft goats’ cheese)*
2 tbsp olive oil
1 tsp lemon juice
1 + ½ tbsp wild garlic
salt and pepper
Put the goats cheese into a bowl and mash up with a fork. Add the olive oil and lemon juice and mix into a smooth paste.
Wash the wild garlic, pat dry and finely chop. Add to the goats cheese, mix well and season with salt and pepper.
Best eaten on crusty dark bread.
*If you live in Luxembourg, the “Bio-Haff Baltes” soft goats’ cheese is a great option
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Ces tartinades sont ce que je préfère au monde.
Deux questions:
1 – Peut-on trouver du chèvre Welsch au Luxembourg?
2 – Où peut-on trouver de l’ail sauvage?
Votre recette me semble tout à fait délicieuse.
Bonjour Jacqueline,
deux très bonnes questions! 🙂
1) J’avais oublié à dire qu’il y a aussi un fromage Luxembourgeois qui marche superb bien en cette recette: le fromage de chêvre du Bio-Haff Baltes. Vous le trouvez au rayon fromage bio au Cactus
2) Il y en a au marché au Knuedler, mais vous pouvez aussi essayer d’en trouver dans les forêts
Bonne dégustation!